Mina fem bästa skönhetstips!

1. Ät rätt. Jag menar inte att man absolut inte får äta skräpmat men bara du inte gör det alltför ofta så är det ingen fara. Tänk på konsekvenserna, du kan kan få finnar, gå upp i vikt, få sämre hälsa m.m. Se istället till att få i dig alla viktiga vitaminer och mineraler.


                                                           

2. Sömn. Att få tillräckligt med sömn är viktigt för att du ska orka med dagarna. Behovet av sömn varierar från en individ till en annan och kan bland annat bero på ålder och sömnens kvalité. Ju yngre man är desto mer sömn behöver man, men en frisk vuxen behöver sova minst 6-9 timmar per dygn.


                                                           

3. Rör på dig. Att röra på sig är inte bara bra för hälsan utan också för ditt utseende. Din hy blir bättre, du ser mycket piggare och fräschare ut. Du kommer också att märka att du kommer ha mycket mer energi och du kommer att känna dig mindre trött om dagarna.


                                                          

4. Ett bra självförtroende. Avbryt eller undvik kontakt med alla människor som drar ner dig, som dra ner ditt självförtroende och får dig att må dåligt. Umgås istället med dem som lyfter ditt självförtroende, du kommer att må bättre och dessutom känna att du är i rätt umgängeskrets. Ett bra självförtroende lyser igenom och det får dig att framstå som en intressant person, dessutom tar det bort fokus från eventuella defekter som du kanske har.


                                                            

5. Naturlig skönhet. Det naturliga ser alltid bäst ut, enligt mig. Va nöjd men den du är och våga vara dig själv!


                                                             


Kommentarer
Postat av: W I C T O R I A

Riktigt bra tips! :)



sv; haha jasså? Brukar få höra att jag är lik henne en del.. :'D

2010-01-28 @ 22:11:25
URL: http://wictoriawester.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0