Life is not always fair

Har du någon gång känt att livet är meningslöst eller att ingenting går som du vill? Självklart, alla har vi någon gång känt så eller kommer att känna så någon gång i livet. Det är tufft att leva. Det är svårt att hitta ett jobb, det är svårt att hålla hålla ihop ett förhållande, det är svårt att vara en bra föräldrer, man/fru/, pojkvän/flickvän och kompis. Det är svårt att hitta en balans mellan jobb och fritid och att utnyttja tiden till att göra saker som känns meningsfulla, både för sig själv och för sin omgivning.

Livet har alltid varit fullt av utmaningar, svårigheter och motgångar. Vissa år är helt enkelt bättre än andra, precis som att vi har bättre eller sämre månader, veckor och dagar. Vissa dagar kan du se en massa möjligheter, inga svårigheter och bara brinna av energi, och andra dagar kan du känna att allting är hopplöst, att du saknar energi och du känner dig frustrerad och misslyckad.

Livet tar aldrig hänsyn till vad vi människor vill, så har det alltid varit och kommer alltid att förbli. Det finns alltid något som går snett och det finns alltid något att oroa sig för, och hur mycket vi än kämpar och anstränger oss blir det fel ibland. Man brukar säga att livet blir exakt det som du själv gör det till, och det är också så. För man bestämmer själv hur man vill leva, man kan inte alltid vänta på möjligheter utan man måste skapa dem också. Att det kan bli fel ibland och inte blir som vi har tänkt oss, det får man helt enkelt acceptera.



Kommentarer
Postat av: evelina

sv: heheh ja super söt är den, och perfekt längd;) måste in skaffas snarast:) kram

2010-02-01 @ 12:38:42
URL: http://evelinacraazy.blogg.se/
Postat av: Sidney The Singer

TACK så mkt tjejen :)



Fan, det e sant.. livet kan verkligen vara hårt ibland. Man testat konstant och måste övervinna olika saker hela tiden. Hoppet driver en och det e verkligen viktigt att man inte förlorar det.



Nej jag kom hem igår, det va sjukt varmt där altså hehe.

2010-02-01 @ 12:50:07
URL: http://sidneey.blogg.se/
Postat av: Anne & Jenni

jaa visst e den, we love it :) hela deras cd e faktiskt bra!

2010-02-01 @ 13:19:44
URL: http://twiceas.blogg.se/
Postat av: Emelie Utterström

livet kan verkligen vara grymt... :

2010-02-01 @ 19:37:01
URL: http://celebratelife.se
Postat av: emma

good morgon :)¨



gör du bloggdesigner gratis?

Är isf intresserad :)



/EMMA

2010-02-02 @ 10:47:05
URL: http://ebolmgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0